Hírek

A 7. ÉVAD - a 2018-19-es évad műsora

2018-05-19

„TE VAGY AZ ELSŐ”
Magyarországi Bemutatók Éve a Spirit Színházban

Czukor Balázs, Voith Ági, Elek Ferenc, Laklóth Aladár az újak között– meghirdette 2018-19-es műsorát a hetedik évadát kezdő színház

 

A Margit híd budai hídfőjénél található egyedi hangulatú kulturális találkozóhely októbertől egy különleges kamarateremmel bővül. Igy a színház egyéb, rekreációs mentális és fizikai egészségmegőrző programjai az épület harmadik emeletén, szintén kibővített szolgáltatásokkal már egész nap fogadja a vendégeket.

Perjés János, a színházi központ alapító-igazgatója elmondta, hogy a friss bemutatók közül hat művet a színház részére fordított le Ungvári Tamás ill.Csukás Márton és Csukás Barnabás. A külföldön sikerrel futó darabokat hazánkban még nem játszották, így alakult a szlogen is: „TE VAGY AZ ELSŐ”
A Nyári Játékok bemutatói
(SZILÁNKOK, Tóték, Rémes születésnap és a Megszállottság) műsoron maradnak a régi sikerdarabokkal együtt.

A színház szeptember 20.-án nyit, Oscar Wilde: DORIAN GRAY c. örökérvényű művével. A rendező Czeizel Gábor készíti az adaptációt, amiben Eszes Szabolcs és Bakonyi Alexandra játssza a főszerepet.

MENNYIT ÉRÜNK?
eddig csak filmen láthattuk a kesernyés vígjátékot. Az október 3.-i bemutatón Russel Crowe szerepét Szalay Bence játssza Perjés János partnereként, Sztárek Andrea rendezésében.

Szintén magyarországi bemutató október 25-én A SZERELEM FORGANDÓ c. vígjáték, melyben Nagy Enikő mellett bemutatkozik a színházban Laklóth Aladár és Michl Juli. A két színésznő eddig csak az Oltári Csajok sorozatban játszott együtt, most anya-lánya szerepben láthatóak, Besenyei Zsuzsanna rendezésében.

A Budapesten több, mint 20 éve nem látott, Maria Callasról szóló
MESTERKURZUS című darab, mely a pályafutásának 25. évfordulóját ünneplő Nagyváradi Erzsébet jutalomjátéka lesz, Czeizel Gábor rendezésében november végén kerül színre.

Nagy filmsiker volt, pengeélen táncoló témát boncolgat a színpadon szintén először látható AZ ŐSLAKÓ c.darab, Bányai Gábor rendezésében, a címszerepben Ozsgyáni Mihály. A bemutató a témaválasztás okán december 26-án lesz.

Voith Ági jutalomjátékaként kerül színre az ÖRÖKKÉ...SZABADON... , amit Czeizel Gábor jegyez január végén.

Február 14.-én egy zenés vaudeville játék kerül színre, LÁTOGASSON MEG TÉGED BETTE DAVIS! címmel.
Bányai Gábor rendezésében két parádés szerepet játszhat Hegyi Barbara és Perjés János.

A CSÜTÖRTÖKI HÖLGYEK - Szitás Barbara rendezi a rég nem látott vígjátékot, a színház vezető művésznői mellett Telekes Pétert láthatják a férfi főszerepben.

Neil Simon: LONDON LAKOSZTÁLY. A négy egyfelvonásosból álló vígjátékot Jantyik Csaba állítja színpadra,
színre lép többek között Hegyi Barbara, Elek Ferenc és Marjai Virág.

AZ ARAB ÉJSZAKAaz évad utolsó bemutatóját Czukor Balázs jegyzi, aki először dolgozik a társulattal.

TARTOZZ HOZZÁNK!

További blogbejegyzések

Mennyit érünk?

2018-07-23

Sztárek Andrea vezetésével gőzerővel folynak az október 3-i bemutató előkészületei. Perjés János, Szalay Bence, Nagy Enikő és Bács Péter szerepel  a keserű komédiában.

tovább »

Gulyás Dénes prózát rendez

2018-05-30

Nagy megtiszteltetés érte a Spirit Színházat. Gulyás Dénes 2018. októberében nálunk vállalta el pályafutása prózai rendezését. MARIO - SPIRIT NAPLÓ címmel blogot indított rendezése folyamatáról, amit itt is közlünk

tovább »

A postás mindig kétszer csenget

2018-05-24

Emlékszel A postás mindig kétszer csenget című filmre? A világon több országban színpadra írták, Londonban Jude Law játssza a főszerepet a Megszállottság c.adaptációban.

tovább »

A direktor kérdez: Perjés János beszélgetőtársa Sztárek Andrea

2018-05-19

A direktor kérdez sorozatunk legújabb vendége Sztárek Andrea, aki az idei Nyári Játékok világpremierjében, a Szilánkok című előadásban is színpadra lép. A Spirit Színházban rendezőként és színészként is megismerhetjük munkáját.

tovább »
Tovább a havi műsorra »
Következő előadások:
Francois Billetdoux: Csin-csin - keserű komédia, zenével
2018.08.21. 20:30
Spirit Színház - SPIRIT NYÁRI JÁTÉKOK 2018 Jegyvásárlás
Christopher Hampton: Veszedelmes viszonyok - társasjáték
2018.08.22. 19:30
Spirit Színház - SPIRIT NYÁRI JÁTÉKOK 2018 Jegyvásárlás

Hírlevél felíratkozás

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail


Antispam: az itt megadott e-mail címet nem adjuk ki harmadik személynek, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Tel: (36 - 1) 269-8211, (+36-30) 649-6665
E-mail: titkarsag@spiritszinhaz.com
Facebook: spirit.theatre
Instagram: spirit_színhaz
          

Copyright @ 2017 - Spirit Színház Non-Profit Kft. - Minden jog fenntartva! Design és programozás Arteries Studio