Hírek

A 7. ÉVAD - a 2018-19-es évad műsora

2018-05-19

„TE VAGY AZ ELSŐ”
Magyarországi Bemutatók Éve a Spirit Színházban

Czukor Balázs, Voith Ági, Elek Ferenc, Laklóth Aladár az újak között– meghirdette 2018-19-es műsorát a hetedik évadát kezdő színház

 

A Margit híd budai hídfőjénél található egyedi hangulatú kulturális találkozóhely októbertől egy különleges kamarateremmel bővül. Igy a színház egyéb, rekreációs mentális és fizikai egészségmegőrző programjai az épület harmadik emeletén, szintén kibővített szolgáltatásokkal már egész nap fogadja a vendégeket.

Perjés János, a színházi központ alapító-igazgatója elmondta, hogy a friss bemutatók közül hat művet a színház részére fordított le Ungvári Tamás ill.Csukás Márton és Csukás Barnabás. A külföldön sikerrel futó darabokat hazánkban még nem játszották, így alakult a szlogen is: „TE VAGY AZ ELSŐ”
A Nyári Játékok bemutatói
(SZILÁNKOK, Tóték, Rémes születésnap és a Megszállottság) műsoron maradnak a régi sikerdarabokkal együtt.

A színház szeptember 20.-án nyit, Oscar Wilde: DORIAN GRAY c. örökérvényű művével. A rendező Czeizel Gábor készíti az adaptációt, amiben Eszes Szabolcs és Bakonyi Alexandra játssza a főszerepet.

MENNYIT ÉRÜNK?
eddig csak filmen láthattuk a kesernyés vígjátékot. Az október 3.-i bemutatón Russel Crowe szerepét Szalay Bence játssza Perjés János partnereként, Sztárek Andrea rendezésében.

Szintén magyarországi bemutató október 25-én A SZERELEM FORGANDÓ c. vígjáték, melyben Nagy Enikő mellett bemutatkozik a színházban Laklóth Aladár és Michl Juli. A két színésznő eddig csak az Oltári Csajok sorozatban játszott együtt, most anya-lánya szerepben láthatóak, Besenyei Zsuzsanna rendezésében.

A Budapesten több, mint 20 éve nem látott, Maria Callasról szóló
MESTERKURZUS című darab, mely a pályafutásának 25. évfordulóját ünneplő Nagyváradi Erzsébet jutalomjátéka lesz, Czeizel Gábor rendezésében november végén kerül színre.

Nagy filmsiker volt, pengeélen táncoló témát boncolgat a színpadon szintén először látható AZ ŐSLAKÓ c.darab, Bányai Gábor rendezésében, a címszerepben Ozsgyáni Mihály. A bemutató a témaválasztás okán december 26-án lesz.

Voith Ági jutalomjátékaként kerül színre az ÖRÖKKÉ...SZABADON... , amit Czeizel Gábor jegyez január végén.

Február 14.-én egy zenés vaudeville játék kerül színre, LÁTOGASSON MEG TÉGED BETTE DAVIS! címmel.
Bányai Gábor rendezésében két parádés szerepet játszhat Hegyi Barbara és Perjés János.

A CSÜTÖRTÖKI HÖLGYEK - Szitás Barbara rendezi a rég nem látott vígjátékot, a színház vezető művésznői mellett Telekes Pétert láthatják a férfi főszerepben.

Neil Simon: LONDON LAKOSZTÁLY. A négy egyfelvonásosból álló vígjátékot Jantyik Csaba állítja színpadra,
színre lép többek között Hegyi Barbara, Elek Ferenc és Marjai Virág.

AZ ARAB ÉJSZAKAaz évad utolsó bemutatóját Czukor Balázs jegyzi, aki először dolgozik a társulattal.

TARTOZZ HOZZÁNK!

További blogbejegyzések

Hegyi Barbara és a coaching

2019-02-12

Ferbruár 16-án HEGYI BARBARA, CSERMELY ÁKOS és PERJÉS JÁNOS lesz MALCHINER PÉTER első élő coaching előadásának vendége! YOU ARE MORE!

tovább »

Nyitottan élem az életem - Sándor Péter

2019-01-18

Sándor Péter, színházunkban a Dorian Gray és az Örökké...szabadon...főszereplője, bemutatkozik "A direktor kérdez" című sorozatunkban.

A direktor kérdez: Sándor Péter.

tovább »

Mindenki megvan? - Angster Mária sorozata folytatódik

2019-01-11

Nagy érdeklődés mellett indult el ANGSTER Mária sorozata, melyben színházunk előadásain keresztül elemzi a családi illetve a párkapcsolati mintázatokat. Mivel az előadás játékosan és illusztratív módon interaktív, színházunk úgy döntött, hogy február 18-tól a sorozatot a színház épületében találaható SPIRIT KÖZPONT nagytermében folytatja.

A színházba megvásárolt jegyek érvényesek, illetve további jegyek az új helyszínre válthatók, még korlátozott számban.

A cím: Árpád fejedelem útja 3-4, 3.emelet, SPIRIT KÖZPONT.

Az előadás sorozatról bővebben:

https://szinhaz.hu/2019/01

tovább »

Pályázat büfé üzemeltetésére

2018-12-26

A Spirit Színház és Központ pályázatot hirdet az intézmény földszintjén található Büfé üzemeltetésére.
A Büfé üzemeltetésére vonatkozó bérleti jogviszony időtartamra: 2018. január 15-től 2022. január 15-ig, 3 éves időtartamra szól.

A büfé alapterülete: 20 m2
A büfé a Színház földszintjén található, egy eladói térből, egy előkészítő helyiségből áll.

A büfé üzemeltetésére vonatkozó feltételek:

1. Gyermekintézményben, vagy közművelődési intézményben szerzett büfé-üzemeltetési tapasztalattal rendelkező, vagy vendéglátóipari tapasztalattal rendelkező cég vagy egyéni vállalkozó pályázatát várjuk.

2. A Büfé nyitvatartási idejének alkalmazkodnia kell a Színház nyitvatartási idejéhez, a rendezvények megvalósításához.

3. A pályázat mellékleteként kérnénk egy legalább 30 termékből álló, a helyszínen árusításra kerülő beárazott terméklistát beadni. A listán kizárólagosan olyan termékek szerepeljenek, amelyek a helyszínen árusításra kerülnek. /A listán kérnénk szépen 5 péksüteményt, 5-féle szendvicset, 5-féle kávét, 5-féle üdítőt, 5-féle édességet és 5-féle egyéb terméket árral megjeleníteni./

4. A terméklista és az árak megállapításánál kérjük szíveskedjenek gyermekbarát és az egészséges táplálkozásra vonatkozó szempontokat figyelembe venni.

5. A pályázónak 3 ajánlatot kell tenni, 3 különböző árfekvésű rendezvényhez kapcsolódó Catering szolgáltatás vállalható összegéről és a szolgáltatás részletesen felsorolt tartalmáról. Mindezen kívül 3 Referencia-munkát kell megneveznie, elérhetőséggel együtt, amelyben az Agóra képviselője referencia személytől információt kérhet. A pályázat ezen pontjának eredményes teljesítése esetén a Büfét üzemeltető vállalkozó fogja ellátni a Színház belül megrendezésre kerülő rendezvények catering szolgáltatásnak egy részét. A catering szolgáltatások kizárólagosságát az Agóra nem tudja biztosítani mert több a Színház megvalósuló rendezvény kötött catering-szolgáltatóval valósul meg.

A Büfé helyiség bérleti díjának a pályázóknak kell összeg-javaslatot tenni.

A bérleti díjon felül a bérlőt terheli a Büfében külön elhelyezett és havonta leolvasott mérőórán szereplő áram és hideg/meleg víz fogyasztásának arányosított/leszámlázott összege.

A pályázat nyertesének a bérleti díjat havonta, az előző hónap teljesítését követően kiállított számla alapján kell kiegyenlítenie.

A bérleti díj nem határidőre történő kifizetése is a szerződés felbontását eredményezheti.

A pályázatok beadási határideje: 2018. január 10. 15.00 személyesen, vagy emailen: titkarsag@spiritszinhaz.com.(1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 3-4.)

A pályázatokat beadó cégek, képviselői, illetve a pályázó egyéni vállalkozók kérjük készüljenek fel arra is, hogy pályázataik személyes bemutatását kérjük tőlük.

A pályázók számára a büfé személyes bemutatásának időpontja: 2018. január 3. 10.00 és 2018. január 9. 10.00.

A pályázatok elbírálása 2018. január 12-én megtörténik. A döntésről a pályázók még ezen a napon értesítést is kapnak.

A Büfé helyiséget 2018. január 15-én tudjuk tiszta állapotban átadni a pályázat nyertese számára.

A pályázattal kapcsolatban információ kérhető, a Büfé megtekinthető: Kertész Ida +36(30) 649-6665, Hangyál Judit +36 (30) 352-5447

tovább »

Hírlevél felíratkozás

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail


Antispam: az itt megadott e-mail címet nem adjuk ki harmadik személynek, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Tel: (36 - 1) 269-8211, (+36-30) 649-6665
E-mail: titkarsag@spiritszinhaz.com
Facebook: spirit.theatre
Instagram: spirit_színhaz
          

Copyright @ 2017 - Spirit Színház Non-Profit Kft. - Minden jog fenntartva! Design és programozás Arteries Studio